Skip to main content

Verkenners:

Beste verkenners en ouders, 

2018-19 belooft een buitengewoon scoutsjaar te worden! Naast een traditioneel kamp in de Vlaamse Ardennen gaat onze verkennertak namelijk op buitenlands kamp. Tien dagen lang zullen we onze gekende spelen vervangen door tal van bijzondere activiteiten om er samen een onvergetelijke tijd van te maken!

De communicatie over onze geplande activiteiten gebeurt voornamelijk rechtstreeks met onze de leden via facebook. Omdat een buitenlands kamp jaar vaak gepaard gaat met heel wat geldacties, die mogelijk op andere momenten en locaties doorgaan, hechten we ook belang aan een duidelijke communicatie naar de ouders toe. Het trimesterprogramma zal steeds hier te vinden zijn, ook zullen we een website voorzien waar alle info over het buitenlands kamp en onze financiĆ«le acties terug te vinden is. Wij danken jullie alvast voor het vertrouwen en hebben er ongelooflijk veel zin in om er een spetterend scoutsjaar van te maken! 

Het VKL-team

 

AANWEZIGHEDEN

Onze activiteiten en enkele leuke extra's worden gefinancierd met het geld dat we doorheen het jaar zelf zullen inzamelen. Omdat we allemaal samen hard zullen moeten werken om onze bk-spaarpot te vullen, verwachten we van alle verkenners optimale inzet en engagement. Dit houdt in dat jullie steeds aanwezig zijn tijdens de vergaderingen en financiĆ«le acties!

Uiteraard begrijpen we dat jullie door bepaalde omstandigheden (bijvoorbeeld: heel veel schoolwerk, belangrijke hobby, familiale verplichting, ...) niet op elke vergadering aanwezig kunnen zijn. Geen zin of een plotse opwelling van luiaardij hoort hier niet bij en is dit jaar GEEN EXCUUS. 

In dat geval vragen we jullie dit tijdig te laten weten aan de leiding zodat we hier rekening mee kunnen houden. Dit kan bij Max Tuck (0499 12 41 32), ten laatse 2 dagen voor de vergadering. Gelieve ook steeds te laten weten -waarom- je niet aanwezig kan zijn. Thanks! 

Indien je regelmatig afwezig bent en dit niet laat weten kan het zijn dat je door gebrek aan inzet niet mee mag op buitenlands kamp. Naar de vergadering komen en afbellen indien nodig is dus de boodschap, jongens en meisjes!  TRIMESTERPROGRAMMA

 

 

VKL-TEAM

Twijfel niet om ons te contacteren voor eventuele  vragen of opmerkingen. Dit kan simpelweg door een mail te sturen naar vkl@frassati.be.

-> Ook kan u ons individueel bereiken via onderstaande telefoonnummers: 

Arno Borghs (Hopman)                  0477 04 62 30         

Max Tuck (Aanwezigheden)      0499 12 41 32

Roel Thijs                                   0468 14 67 79

Pieter Kerremans                      0499 72 67 17

Matthias Hazeur                         0483 66 78 92

Mathise Ceulemans                   0473 41 69 39

Bo Aerts                                      0471 11 17 30


REKENINGNUMMER VKL

Weekends, patrouillegeld of activiteiten en de eerste schijf van het buitenlands kamp mogen steeds gestort worden op volgend rekeningnummer: BE79 7360 1082 2133