Skip to main content

Verkenners:

Beste ouders, 

Zij die de mails niet ontvangen gelieve tussen jullie reclame/spam eens te zoeken naar Wouter Stragier!

Hier belanden namelijk veel mails...

 

Allerallerliefste Verkenners,

Klaar voor het 2de semester na een 1ste semester vol avontuur??? Wij alvast wel!!

Dit jaar worden de afwezigheden verzorgd door Maarten, stuur hem dus op tijd een sms wanneer je niet kan komen!

Hierbij het nieuwe trimesterprogramma, noteer deze data alvast in je agenda!

Hierbij 

DATUMACTIVITEIT
Zondag 1 april
GELUKKIG PASEN, IK KRIJG LEKKER TOCH ALTIJD 1 PAASEI MEER ALS U!!!
GEEN VERGADERING
Zaterdag 7 april
TONEEL!!! We spreken af om 20u aan het Blikveld te Bonheiden. Breng allemaal 6 eurootjes mee!
Zondag 15 april
JOEPIEEEE-de-paasvakantie-is-gedaan-morgen-terug-school-ik-dacht-dat-mijn-leven-al-op-zijn-dieptepunt-zat-maar-nu-moet-ik-morgen-nog-is-op-die-smoel-van-die-van-wiskunde-gaan-kijken-vergaderingggg!!!
 

MAAR GELUKKIG ZIJN WIJ ER NOG
xoxo vanwege ons voltallig team 'StrevenNaarGeluk'

14-18u Heibos
Zaterdag 21 april
PAASHAPPENING,
Info volgt vanaf dat die amateurs van comité Paashappening ons iets meer laten weten. Ik noem geen namen maar diejen bietekwiet van ne Vandeputte da ze al is ne keer Noke noemen zou hiervoor weleens aansprakelijk kunnen zijn! Hij zou zich moeten schamen, luigat, en zich maar liggen amuseren terwijl de rest van de leiding zich dag in dag uit kapot ligt te werken. Dat volgevreten stuk krapuul beledigt mij, beledigt de verkenners, beledigt gans Frassati met zijn aanwezigheid en beledigt de grond waar hij elke dag met zijn vuile voeten op loopt! Rot voor dat hij rijp is.
Zondag 29 april
De-miniscuul-kleine-vandaag-zijn-wij-KerremansG-en-we-gaan-op-zoek-naar-coole-dingen-vergadering Referenties: Miniscuul kleine kan in deze titel verwijzen naar onderdelen van KerremansG, echter wensen we ons elitair scouts-imago niet te beschadigen door hier verder over uit te weiden. Alvast onze oprechte deelneming aan KerremansG. 14-18u Heibos
VRIJDAG 4 - ZONDAG 6 MEI
FIETSWEEKEEEEEND!!!! Jippie-jippie-ja-djambo-je-jippie-jippie-ja-djambo-djambooooo - OUT OF INSPIRATION - Meer info volgt!! Aansluitend groepsspel!!!!!! (Zie hieronder)

ZONDAG 6 MEI

GROEPSSPEL Info volgt van zodra comité groepsspel ons iets meer laat weten. Herhaling van hierboven is onnodig en kan als iets te provocerend worden ondervonden. Daarom: VT'S: TAMZAKKEN!!!
ZONDAG 13 mei

Deze zondag is het de laatste vergadering van het scoutsjaar! ☹️ Vooraleer we op kamp vertrekken gaan we nog eens lekker peddelen op de Dijle.

We spreken af om 10 u aan de keerdok in Mechelen daar achter de McDonalds