Skip to main content

P.G. Frassati – Thila Coloma The Clash

afbeelding van Cocker

Beste vrienden,

Een maandenlange opstapeling van adrenaline wordt weldra beloond.  Na een week van broederlijke, noeste arbeid aan ons viersterren-lokaal in spe, staat ons een klepper van formaat te wachten.  Een zwelg- en schranspartij, een urenlang sportief orgasme, het toppunt van onverdroten groepsgevoel, de veruitwendiging van de florerende ziel van Frassati;

P.G. Frassati - Thila Coloma    The ClashIedereen wordt verwacht vrijdag 17 april om 17u30 op de Krankhoeve! Zodat er op en naast het veld al stevig opgewarmd kan worden.

Gekoeld gerstenat, inciterende frisdrank, de originele tot de verbeelding sprekende hotdog op nonkel paters wijze, ze zullen allemaal rijkelijk vertegenwoordigd zijn!

Om 18u wordt vervolgens het startschot gegeven voor een duel op het scherp van de snee tussen de 22 slank afgetrainde benen van het vrouwenteam van Frassati en een ensemble plattejat manwijve. Na een korte pauze waarin overvloedig de innerlijke mens kan versterkt worden, is het om19u de beurt aan de venten om de fitnessjanetten van Thila in het zand te laten bijten.

Alle sfeeratributen, vurige supporters/hooligans, monokini-dansacts met pomponnen en dergelijke zijn méér dan welkom! Ondertussen zal ook een pronostiek georganiseerd worden waarbij een geest-inspirerende prijs kan gewonnen worden!

Dat een luidkeelse 'Frassati, zo ben ik en zo zal ik zijn!' over de Bonhei moge weergalmen!

Thila is eraan voor de moeite, zowaar Mechelen de beker wint.

Tot vrijdag!

Cocker

 

BijlageGrootte
Thilanen vs Frassatianen - Cocker.pdf92.69 KB