Skip to main content

Wijnslag 2017-2018

Beste ouders, leden en sympathisanten, 

We kijken er naar uit: onze jaarlijkse wijnslag! We zijn er weerom in geslaagd u een uitmuntende rode en witte wijn aan te bieden. Je kan deze wijn kopen via de boekjes die de leden meekrijgen maar ook, en dit draagt onze voorkeur weg, via het online formulier. Het formulier invullen maakt het voor u en ook voor ons allemaal wat makkelijker, alles kan zo vlotter verlopen. Onze
 kwalitatief hoogstaande wijnen worden verkocht tegen de schappelijke prijs van 7,5 euro. U zal geen spijt hebben van uw aankoop! Op zaterdag 10 maart zullen leden en leiding deze wijnen deur aan deur verkopen.

We laten dit jaar een frisse wind door de wijnslag waaien, met het wijncomité bedachten we enkele nieuwigheden:

We vonden het een leuk idee om voor de leden een klein extraatje te voorzien als beloning voor hun inzet bij het verkopen van de wijn. Voor de jongste takken (kapoenen, welpen en akajoue) geldt dat indien het gemiddelde aantal verkochte flessen per lid 6 of meer bedraagt, het wijnslagcomité zal trakteren op frietjes en snacks voor de hele tak!

Voor de oudere takken (jv´s en verkenners) voorzien we een systeem met wat meer competitie: de patrouille die het meeste aantal flessen verkoopt, gemiddeld gezien, krijgt van het comité ook frietjes en snacks.

Ook onze VT´s en leiding zijn we niet vergeten, de vt of leider/leidster die het meeste aantal flessen kan verkopen wint een heus verassingspakket.

Uiteraard tellen de online verkochte flessen ook mee voor de competitie.

Daarnaast bieden wij ook een wijnproeverij aan die zal plaatsvinden na een vergadering in de maand februari. Meer info hierover zal verschijnen op de site en de P.G. Frassati facebookpagina.


         
 
Ook dit jaar krijgen de leden maar 5 invulblaadjes. We stelden vast dat er niet veel leden alle blaadjes gebruikten en willen op deze manier wat papier uitsparen. Indien u of uw kind toch meer invulblaadjes nodig hebben kan u deze onderaan dit bericht donwloaden.
BijlageGrootte
Invulblaadjes 2018.pdf192.17 KB