Skip to main content

Komende maanden

afbeelding van Hermelijn

Beste leden en ouders,

Zeer tevreden kijken wij als (groeps)leiding terug naar het afgelopen kamp. Wij hopen dat jullie er ook van genoten hebben! 
Foto's van het kamp zullen in het fotoalbum komen.

We geven hier jullie enkele praktische zaken mee voor de komende maanden:

Nieuwe leden met een broer of zus in onze scouts of een kind van een oud-scouts kunnen zich vanaf 1 augustus inschrijven via frassati.be/inschrijving
- Zondag 9 september geven we het startschot van het nieuwe scoutsjaar. Alle leden worden in perfect uniform om 14u op Heibos (Van den Reecklaan 37B, Bonheiden) verwacht.
- Verloren voorwerpen van het kamp kan je de eerste twee vergaderingen (zondag 9 en 16 september) van het jaar inkijken.
- Op zaterdag 22 september organiseert de jeugdraad van Bonheiden de Velodroom, een familiefietsdag door Bonheiden-Rijmenam, waar wij als scouts aan deelnemen. Deze activiteit is vrijblijvend. U bent welkom op Heibos vanaf 13u met uw gezin en met de fiets!
- Fiscale attesten van het kamp zijn uitgedeeld de dag van de bezoekdag. Formulieren omtrent terugbetaling van het kamp/lidgeld door het ziekenfonds mag je aan de groepsleiding (Reinout Van Bets, Tuimelaar) afgeven.

Met enthousiaste en scouteske groeten,

De groepsleiding