Skip to main content

Start scoutsjaar 2010-2011

afbeelding van Hermelijn

Beste leden en ouders,

- Zondag 12 september geven we het startschot van het nieuwe scoutsjaar. Alle leden worden in perfect uniform om 14u op Heibos (Van den Reecklaan 37B, Bonheiden) verwacht.

- Verloren voorwerpen van het kamp kan je de eerste twee vergaderingen (zondag 12 en 19 september) van het jaar inkijken.

- Op zaterdag 18 september organiseert de jeugdraad van Bonheiden de Velodroom, een familiefietsdag door Bonheiden-Rijmenam, waar wij als scouts aan deelnemen. Deze activiteit is vrijblijvend. U bent welkom op 18 september vanaf 13u op Heibos met uw gezin en met de fiets! ’s Avonds zijn er optredens van The Big Bamboo en Yevgueni aan ‘t Blikveld.

- De inschrijvingen voor alle leden worden geregeld via deze website en starten op 1 september (www.frassati.be/inschrijving). Gelieve in te schrijven vóór 1 oktober.
- Voor nieuwe leden: We werken met een maximum van 17 plaatsen per generatie. Vanaf de 18de inschrijving zijn we genoodzaakt om een wachtlijst te gebruiken. Wees dus op tijd om je kind in te schrijven. Broers en zussen van leden krijgen prioriteit op de lijst. Bij inschrijvingen na de derde vergadering (26 september) vervalt deze prioriteitsregel. Vanaf dan geldt enkel nog het moment van de online (voor)inschrijving. Pas dan kunnen we met zekerheid de nieuwe inschrijvingen bevestigen. Concreet betekent dit dat er voor 2010-2011 een wachtlijst voor nieuwe leden zal zijn in de welpentak (generaties 2002, 2001 & 2000) en voor kapoenen van generatie 2004.

- Fiscale attesten van het zomerkamp zijn beschikbaar via een mailtje naar slechtvalk [at] frassati.be. Ook formulieren omtrent terugbetaling van het kamp/lidgeld door het ziekenfonds mag je aan Wouter Steurs (slechtvalk) afgeven.

Met enthousiaste en scouteske groeten,
De groepsleiding