Skip to main content

P.G. Frassati - Thila Coloma: There's only one in the city

afbeelding van Cocker

IMG_7890.JPGIMG_7953.JPGIMG_7958.JPG

Op vrijdag 17 april 2009 schreven we met z'n allen een stukje geschiedenis. Triomfantelijk gaven we de Thilanen - op en naast en veld - collectieve billenkoek. Ook dit jaar zal gestreden worden voor de titel van Scouts van't stad.
 
Het bekerduel zal uitgevochten worden in de Vrijbroek-arena en kent opnieuw een vrouwelijk en een mannelijk luik, respectievelijk om 17u en 18u, komende zaterdag 3 april. Geïnteresseerde troepen melden zich bij Collie en Haflinger.
 
Zij die het vooral vanop de tribune willen uitvechten, worden gevraagd zich te tooien in onze clubkleuren (meer bepaald; totemtrui en scoutsdas). Alle sfeeratributen, vurige supporters/hooligans, monokini-dansacts met pomponnen en dergelijke zijn méér dan welkom! Voor hotdogs en verfrissing zal worden gezorgd. Ondertussen zal ook een pronostiek georganiseerd worden waarbij een inspirerende prijs kan gewonnen worden! Voor één symbolische euro kan deze de uwe zijn.

Voorts zijn we nog koortsachtig op zoek naar een (niet aantoonbaar partijdige) arbitter. Spoor even je vriendenkring af om te kijken of je niemand kent die al wel eens een match fluit (met stevige sportieve druk).
 
Na de wedstrijd gaan we onze overwinning vieren in de Thilaans gelegenheidskantine.
 
Kom zaterdag massaal afgezakt naar het park en laat zien wat we waard zijn.
We shall not be moved!
 
Greetings,
Cocker