Skip to main content

Wat eten we vandaag? Samson en Gert wisten het al, wij konden moeilijk achterblijven.

afbeelding van Cocker

Allerbeste ouders van onze teerbeminde JV’s,

De maaltijd samen delen is al langer een steunpilaar van ontmoeting en verbroedering in familiaal, scoutesk,… verband.  Een zelfs in de drukste gezinnen onaanraakbare traditie.  Terecht, zo vond de JVKL, en aldus kwam zij met volgend initiatief opdagen.

Na enthousiast goedkeuren van onze jonge telgen, is het een waar genoegen u te mogen uitnodigen op de eerste editie van een sauzend After-vergadering-spaghetti-eetfestijn!

Dit gezellige samenzijn vindt plaats in het Greenwich van de jong-verkennersamenleving, het centercourt van de ontluikende twaalfjarige Frassatiaan: ons eigenste lokaal te Heibos.  We boekten deze prachtlocatie zondagavond 21 februari vanaf 17u.

Wie zijn die dolle rakkers van de JVL waaraan ik mijn kroost toevertrouw?  Wie car/fiets-poolt er eens mee naar Heibos?  Is de PL van mijn zoon-/dochterlief werkelijk zo’n charmeur als in de wandelgangen wordt gefluisterd…?  Verplaats de zondagavondmaaltijd van thuis naar het JV-lokaal en kom het allemaal te weten.

Hoewel het lucratieve karakter van dit initiatief eerder op sociaal dan economisch vlak zal geëvalueerd worden, zouden eventuele financiële baten terugvloeien naar de jong-verkennerwerking en decoratie van het lokaal.  Een stevig bord Italiaans lekkers wordt geserveerd aan 5€ voor de leden (ook broer welp & co zijn welkom) en 8€ voor de mama’s, papa’s, chiro-zusje, padvinder opa. Andere verwanten zullen zeker worden verwelkomd op onze Paashappening in april.

Opdat we het juiste aantal gehaktballetjes zouden rollen, vragen we uiterlijk woensdag 17/02 te reserveren (eerst komt, eerst maalt) via cocker@frassati.be .  Gelieve ook een voorkeursuur van tafelen (17u / 18u30) door te geven indien u dit heeft.

Smakelijke groeten met parmezaanschilfers,

De JVKL

 

Concrete inschrijving:
- Via cocker@frassati.be
- Titel/onderwerp mail: Spaghetti-verbroedering
- Aantal (niet) leden
-Voorkeursuur van tafelen: 17u / 18u30

BijlageGrootte
Uitnodiging spaghetti-verbroedering.pdf157.58 KB